Pasākumi APRĪLĪ, kur doties ar ĢIMENI

Šomēnes viens no labākajiem pasākumiem gaidāms Ķīpsalas hallē, jo tur būs, ko darīt gan tiem vecākiem, kas vēl tikai gaida, gan tiem, kuru lolojums jau iet pirmajā klasē. Tā kā mēnesī ir vismaz četras nedēļas nogales, piedāvājam arī kino-baletu un izstādi veselībai.

IZSTĀDE VESELĪBAI

Vai pieaugot tu esi ievērojusi, ka tava mamma kļūst vecāka? Pievērs viņas uzmanību veselībai, kopā apmeklējot izstādi "Sieviete. Krūtis. Veselība" tirdzniecības centrā „Galerija Centrs”. Izstādes atklāšana notiks 4. aprīlī plkst. 13.00. Jauks pasākums visu paaudžu ģimenes sievietēm. Pēc tam neaizmirstiet paviesoties pie vecmammas uz kafiju! 
onko.lv

VISIEM VECĀKIEM 
Jau pirmajās aprīļa brīvdienās Ķīpsalas izstāžu hallē. Vecāki varēs izpētīt un salīdzināt, noskaidrot un nopirkt nepieciešamo bērnu preču izstādē „Bērnu pasaule”, savukārt tos, kas jau paaugušies, izklaidēs TV raidījuma „Kas te? Es te!” personāži.
bērnu pasaule


CITĀDĀKS KINO

28. aprīlī kinoteātris „Cinamon” piedāvā baleta izrādes „Ziemas pasaka”, kuras pamatā ir Šekspīra luga, tiešraidi no Karaliskā Operas nama Londonā. Pieaugušie novērtēs mūziku un deju, bet bērniem patiks pats kino apmeklējums un jaukais stāsts.

 
Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.